DOOZ 14000

Представяме Ви задържащия спрей за мъже Dooz 14000 SPRAY


Случвало ли ви е се е да свършите прекалено бързо, и да видите разочарованието в очите на половинката ви? Ранната еякуляция може да убие желанието ви за сексуален акт! Така че е време да действате!

Преждевременната еякуляция е често срещан сексуален проблем при мъжете.

Тя е нарушение на сексуалната функция, което се характеризира с кратък полов акт и бързо начало на еякулацията, в някои случаи дори преди началото на сексуален контакт.

За щастие DOOZ 14000 SPRAY мощен и силен спрей, ще ви помогне да се справите с този проблем. Действието му се изразява като временно намалява  свръхчувствителността на пениса към докосване. Напълно безвреден е и няма мирис. Клинично тестван с доказан ефект.


Той е създаден специално за мъже, които имат проблеми с бързото свършване. Дууз 14000 е продукт, с който ефективно ще се справите с преждевременната еякулация. Той ще намали чувствителността на главичката на пениса и по този начин ще успеете да задържите по-дълго време. А DOOZ 14000  цена на спрея ще ви изуми. Поръчайте своето тайно оръжие и се радвайте на много по-дълъг и по-продължителен сексуален акт.


В секса най-важното е и двамата партньори да останат задоволени. Но ако страдате от ранна еякулация, това няма как да се случи. Понякога задоволяването на жената може да отнеме малко повече време, а възбудата на мъжа пък е прекалено голяма, и в такива случаи бързото свършване е неизбежно.


Затова вашето решение е Дооз 14000. Той е най-мощният спрей за задържане сред всички, които се предлагат на пазара. Той съдържа Лидокаин. Тази съставка действа обезболяващо, поради факта, че използването й блокира получаването на импулси към клетки от нервен тип. Или по просто казано, убива чувствителността на главичката на пениса, за да издържите по-дълго време.

На всеки мъж поне веднъж в живота се е случвало да свърши преждевременно. Причините могат да бъдат различни-

напрегнат,стресов начин нa живот

вредни навици,като тютюнопушене,алкохол или физиологични и биологични причини.Dooz 14000 е най-ефективния спрей за задържане на еякулацията, който съдържа витамин Е- той подхранва и активира клетките. Използването на спрея Дууз 14000 позволява на мъжа да контролира момента на еякулацията, да удължи половия акт и да позволи на партньора многократно да изпита оргазъм. А наличието на активния витамин Е не само засилва ефекта, но и се грижи за мъжкия генитален орган.Действие:

мускулна релаксация, уголемяване на пениса, повишена чувствителност, удължаващи и стимулиращи ефекти.Препоръчва се за употреба при:


• импотентност,

• изчезване на сексуалната функция,

• ранна еякулация,

• слаба ерекция и простатит.DOOZ 14000 Spray ще ви даде ефект само след няколко минути. А действието му трае до цели 2 часа. Трябва да знаете, че продукта няма никакви странични ефекти. Доверете се на най-добрият спрей за забавяне на еякулацията, и се насладете на по-продължителен полов акт сега!


Начин на употреба:

Количката Ви е празна!